Eindhoven Alicante

eindhoven alicanteVliegveld Eindhoven biedt een zeer goed alternatief voor de veel grotere en drukkere vliegvelden als Schiphol en Brussel. Door de kleinschaligheid is het veel ontspannender reizen. Het vliegveld is goed met het openbaar vervoer te bereiken. Parkeerplaatsen, ook voor langdurig parkeren, zijn betaalbaar en op loopafstand van het vliegveld. Ook op het vliegveld zelf zijn de afstanden beperkt. Geen drukte, ellenlange wachtrijen of onpersoonlijke behandeling, maar een rustige, overzichtelijke hal en grondpersoneel dat hulpvaardig is.

Bekijk hier de prijzen van de vliegtickets

Vliegmaatschappijen

Vanaf vliegveld Eindhoven vertrekken de wat kleinere vliegmaatschappijen als Ryan Air, Transavia en met bestemming Alicante. Deze prijsvechters vliegen meerdere keren per dag het traject Eindhoven Alicante. De afstand Eindhoven Alicante – goed voor zo’n 1530 km hemelsbreed – wordt in ongeveer 2 uur en 35 minuten afgelegd.

Zoek nu regelrechte vluchten naar Alicante

Alicante

Via Alicante is het zuidelijke deel van de Costa Blanca goed te bereiken. Vanaf het vliegveld kan je per bus naar het centrum van Alicante reizen, of met de trein vanaf station Torrellano. Eenmaal in Alicante is verder reizen naar grotere steden als Benidorm, Torrevieja of Murcia makkelijk. Met een huurauto wordt verder reizen al helemaal eenvoudig. Kortom: wil je naar Alicante vliegen, dan is vliegveld Eindhoven een goed begin.

goedkope vliegtickets vanaf vliegveld eindhoven naar alicante