Eindhoven Antalya

eindhoven antalyaAntalya wordt ook wel de parel van de Turkse rivièra genoemd en is als vakantiebestemming voornamelijk geliefd onder liefhebbers van zon, zee en strand. Om vanuit Nederland naar Antalya te reizen, kun je vanuit het vliegveld in de Brabantse stad Eindhoven vliegen. Meer over de vlucht van Eindhoven naar Antalya, lees je op deze pagina.

Bekijk hier de prijzen van de vliegtickets

Vliegmaatschappijen die naar Antalya vliegen

Er zijn enkele vliegmaatschappijen die vanuit Eindhoven naar de Turkse vakantiebestemming Antalya vliegen. Zo kun je jouw vlucht vanuit het vliegveld in Eindhoven naar het vliegveld in Antalya boeken met de vliegmaatschappijen Arkefly, Corendon, Onurair en Transavia. Deze vliegmaatschappijen bieden stuk voor stuk directe vluchten aan naar Antalya.

Zoek nu regelrechte vluchten naar Antalya

Afstand en vluchtduur van Eindhoven naar Antalya

De afstand tussen de Nederlandse stad Eindhoven en de Turkse stad Antalya, bedraagt ongeveer 2560 kilometer. Dit is de hemelsbrede afstand tussen beide steden, wat betekent dat de afstand die je met de auto reist langer is. Om de afstand van 2560 kilometer af te leggen, zit je ongeveer 3 uur en 40 minuten in het vliegtuig vanuit Eindhoven. Activiteiten op het vliegveld, zoals inchecken, douanecontrole en boarden zijn niet bij deze vluchtduur opgeteld. Hier dien je dan ook extra tijd voor te reserveren.

goedkope vliegtickets vanaf vliegveld eindhoven naar antalya