Eindhoven Barcelona

eindhoven barcelonaEen culturele stedentrip, een weekend stappen met je vrienden of juist een romantisch weekendje met je geliefde? Welke plannen je ook hebt, Barcelona is altijd geschikt. Hoewel Barcelona ook koudere maanden kent, is het er vrijwel altijd warmer dan in Nederland. Ook als je simpelweg even klaar bent met het natte en koude weer in Nederland, is een bezoek aan Barcelona een prima idee. Barcelona kent tal van toeristische attracties, zoals Park Güell, Montjuic en de Sagrada Família. Wanneer je het een dagje wat rustiger aan wilt doen, kun je de stad bekijken vanuit één van de vele kabelbanen of een dag op het strand doorbrengen.

Bekijk hier de prijzen van de vliegtickets

Razendsnel naar Barcelona

De afstand tussen Eindhoven en Barcelona is 1146 kilometer hemelsbreed, oftewel 712 mijl. Dat lijkt wellicht erg ver weg, maar met het vliegtuig ben je er zo. Vanaf Eindhoven gaan regelmatig rechtstreekse vluchten, die gemiddeld maar 2 uur duren.

Zoek nu regelrechte vluchten naar Barcelona

Vluchten vanaf Eindhoven

Er zijn twee vliegtuigmaatschappijen die vluchten naar Barcelona aanbieden vanaf Eindhoven Airport, namelijk RyanAir en Transavia. Beide vliegtuigmaatschappijen bieden in het laagseizoen wat minder vluchten aan, maar wanneer je geen voorkeur hebt voor een bepaalde vliegtuigmaatschappij, is het nog steeds mogelijk om op elke dag van de week een vlucht te boeken. In het hoogseizoen bieden beide vliegtuigmaatschappijen vrijwel elke dag een vlucht aan.

goedkope vliegtickets vanaf vliegveld eindhoven naar barcelona