Eindhoven Budapest

eindhoven budapestVliegen van Eindhoven naar Budapest
Vanaf Eindhoven Airport ben je binnen no time in de prachtige Hongaarse hoofdstad Budapest. Deze diverse stad heeft van alles te bieden: een bruisende binnenstad, prachtige gebouwen, tientallen winkels en restaurants, bijzondere monumenten, heerlijke thermale baden en ga zo maar door. Met het vliegtuig ben je er zo.

Bekijk hier de prijzen van de vliegtickets

Korte vlucht

Wil je van Eindhoven naar Budapest vliegen, dan boek je een ticket via de Hongaarse vliegtuigmaatschappij Wizzair. Wekelijks gaan er verschillende vluchten vanaf Eindhoven, zowel vroege als wat latere vluchten. De totale vlucht zal een kleine twee uur duren. Binnen deze tijd vliegt het vliegtuig maar liefst 1.071,31 kilometer, terwijl je er met de auto 1.292,94 kilometer over doet. Alleen daarom is vliegen met Wizzair al een groot voordeel.

Zoek nu regelrechte vluchten naar Budapest

De stad Budapest

Wanneer je vanuit Eindhoven in Budapest bent beland, zijn er diverse dingen om te bekijken en te doen. Shopaholics kunnen hun slag slaan in het centrum van de stad. Rondom het centrum zijn allemaal cafĂ©’s en de welbekende Hongaarse ruinbars te vinden. Voor een beetje ontspanning ga je naar een van de vele thermale baden die de stad rijk is of maak je een wandeling langs de Donau. Er is voor ieder wat wils.

goedkope vliegtickets vanaf vliegveld eindhoven naar budapest