Eindhoven Dublin

eindhoven dublinVliegen van Eindhoven naar Dublin
Algemene vluchtinformatie (Eindhoven naar Dublin)
De Ierse luchthaven Dublin Airport ligt op 825 kilometer afstand van Eindhoven Airport. De enige vliegmaatschappij die vanaf Eindhoven vluchten aanbiedt naar Dublin is Ryanair. De vluchtduur bedraagt 1 uur en 45 minuten.

Bekijk hier de prijzen van de vliegtickets

Voor vertrek

Zoals bij elke luchtvaartmaatschappij, zijn er ook bij Ryanair strikte voorschriften met betrekking tot de handbagage. Het is toegestaan om één groter en één kleiner stuk handbagage mee te nemen. Het eerste bagage-item mag niet groter zijn dan 55 cm x 40 cm x 20 cm. Het tweede, kleinere bagagestuk heeft een maximumformaat van 35 cm x 20 cm x 20 cm. De handbagage mag in totaal niet zwaarder zijn dan 10 kg.

Zoek nu regelrechte vluchten naar Dublin

Tijdens de vlucht

Draagbare elektronische apparatuur, zoals een tablet of smartphone, mag tijdens de gehele vlucht worden gebruikt. Voorwaarde is dat de elektronica lichter is dan 1kg en op flight mode staat ingesteld. Zwaardere apparaten (bijv. laptops) moeten zijn opgeborgen tijdens de stijg- en landingsprocedure.

Tijdens de vlucht is er tegen betaling een ruim assortiment aan eten en drinken te bestellen. Er is keuze uit alcoholische en non-alcoholische dranken, alsmede koude en warme snacks.

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Eindhoven naar Dublin?

  • Ryanair

goedkope vliegtickets vanaf vliegveld eindhoven naar dublin