Eindhoven Faro

eindhoven faroDe Portugese stad Faro is een populaire vakantiebestemming onder Nederlanders. Wil je op een snelle, comfortabele manier naar Faro reizen vanuit Nederland, dan kun je dit doen door met het vliegtuig vanuit Eindhoven naar het vliegveld in Faro te vliegen. Meer over deze vlucht, lees je op deze pagina.

Bekijk hier de prijzen van de vliegtickets

Hemelsbrede afstand en vluchtduur van Eindhoven naar Faro

De hemelsbrede afstand tussen de steden Eindhoven in Nederland en Faro in Portugal betreft een afstand van ongeveer 1920 kilometer. Reis je met de auto naar Faro, dan moet je gemiddeld 2400 kilometer afleggen en maak je dus veel meer kilometers dan je tijdens de reis met het vliegtuig doet.

Vluchtduur Eindhoven Faro
De vluchtduur om van het vliegveld in Eindhoven naar het vliegveld in Faro te komen, bedraagt ongeveer 2 uur en 45 minuten. Bij deze vluchtduur dien je nog wel de tijd voor het inchecken van de bagage, de douanecontrole en het boarden op te tellen want deze tijd is niet meegenomen bij de vluchtduur.

Zoek nu regelrechte vluchten naar Faro

De vliegmaatschappij die de vlucht verzorgt

Als je vanuit Eindhoven naar Faro wil vliegen, boek je jouw vlucht altijd bij Transavia. De vliegmaatschappij Transavia is namelijk de enige vliegmaatschappij die vanuit Eindhoven naar het Portugese Faro vliegt.

goedkope vliegtickets vanaf vliegveld eindhoven naar faro