Eindhoven Fez

eindhoven fezFez is de grootste stad van Marokko, die ieder jaar door vele toeristen bezocht wordt. Ben jij ook van plan om naar Fez af te reizen en wil je meer weten over de vlucht van Eindhoven naar deze Marokkaanse stad? Lees dan in dit artikel meer over de vlucht van het vliegveld in Eindhoven naar het vliegveld in Fez.

Bekijk hier de prijzen van de vliegtickets

De afstand en vluchtduur

Om van Eindhoven naar de Marokkaanse stad Fez te reizen, leg je een hemelsbrede afstand af van ongeveer 2111 kilometer. Ga je met de auto naar Fez, dan dien je een afstand van 2713 kilometer af te leggen en maak je dus veel meer kilometers dan met het vliegtuig. De duur van de reis tussen het vliegveld van Eindhoven en het vliegveld van Fez, bedraagt ongeveer 3 uur en 15 minuten. Tijd die je kwijt bent aan het inchecken, de controles van de douane en het boarden zijn niet bij het berekenen van deze vluchtduur opgeteld.

Zoek nu regelrechte vluchten naar Fez

Vlieg met RyanAir van Eindhoven naar Fez

Wil je vanuit de Brabantse stad Eindhoven naar de populaire vakantiebestemming Fez vliegen, dan vlieg je altijd met RyanAir. RyanAir is namelijk de enige vliegmaatschappij die vluchten aanbiedt vanuit Eindhoven naar Fez.

goedkope vliegtickets vanaf vliegveld eindhoven naar fez