Eindhoven Girona

eindhoven gironaVliegen van Eindhoven naar Girona: Algemene vluchtinformatie
Op 1075 kilometer van Eindhoven Airport ligt Girona-Costa Brava Airport. Ryanair is momenteel de enige luchtvaartmaatschappij die vliegt tussen Eindhoven en Girona. De vliegreis duurt twee uur.

Bekijk hier de prijzen van de vliegtickets

Voor vertrek

Voor de reis naar Girona zijn er een aantal voorwaarden met betrekking tot de handbagage. Er mogen twee stuks handbagage worden meegenomen. Het eerste bagage-item mag niet groter zijn dan 55 cm x 40 cm x 20 cm, met een maximum gewicht van 10 kg. Het maximumformaat van het tweede, kleinere bagage-item is 35 cm x 20 cm x 20 cm.

Zoek nu regelrechte vluchten naar Girona

Tijdens de vlucht

Het is toegestaan om tijdens de gehele vlucht gebruik te maken van draagbare elektronica zoals een tablet, smartphone of MP3-speler, zolang het gewicht onder de 1kg is en op flight mode ingesteld staat. Zwaardere apparatuur zoals laptops moeten tijdens de stijg- en landingsprocedure worden opgeborgen.

Tegen betaling is er aan boord van het vliegtuig een groot scala aan hapjes en drankjes. Er is keuze uit koude (o.a. croissant, sandwiches) en warme (o.a. patat, hotdog, lasagne) snacks, alsmede alcoholische (o.a. bier, wijn) en non-alcoholische (o.a. koffie, thee, cola) dranken.

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Eindhoven naar Girona?

  • Ryanair

goedkope vliegtickets vanaf vliegveld eindhoven naar girona