Eindhoven Ibiza

eindhoven ibizaIbiza staat natuurlijk bekend als hét party eiland, waar elk jaar de meest bekende DJ’s optreden. Ibiza is echter niet alleen een perfecte vakantiebestemming voor de honderden jongeren die elk jaar weer naar het eiland vertrekken om feest te vieren, maar ook voor diegenen die cultuur willen snuiven. Sporen van de historie van Ibiza vind je bijvoorbeeld in Dalt Vila en bij het S’Argamassa Aquaduct. Liever de natuur in? Ook dat kan op Ibiza, in Ses Salines National Park of in het natuurgebied rondom eiland Es Vedra, wat zo’n twee kilometer van Ibiza ligt. Wanneer je een goede conditie hebt, zijn ook de grotten op Ibiza een aanrader.

Bekijk hier de prijzen van de vliegtickets

In een paar uur van Eindhoven naar Ibiza

Vanaf Eindhoven Airport gaan rechtstreekse vluchten naar Ibiza. De hemelsbrede afstand tussen Eindhoven en Ibiza is 1428 kilometer, oftewel 887 mijl. Deze afstand leg je in ongeveer twee en een half uur af, wat maar liefst acht keer sneller is dan reizen met de auto.

Zoek nu regelrechte vluchten naar Ibiza

Vliegen naar Ibiza

RyanAir en Transavia bieden beide rechtstreekse vluchten aan vanaf Eindhoven Airport naar Ibiza. RyanAir biedt in het laagseizoen een zeer beperkt aantal vluchten aan en in sommige maanden zijn er bij RyanAir helemaal geen vluchten naar Ibiza te boeken. Transavia biedt wekelijks meerdere vluchten aan, ook in het laagseizoen.

goedkope vliegtickets vanaf vliegveld eindhoven naar ibiza