Eindhoven Innsbruck

eindhoven innsbruckVliegen van Eindhoven naar Innsbruck
Op zoek naar een leuke wintersportbestemming? Vlieg vanaf Eindhoven naar Innsbruck voor een heel voordelig tarief. Vanaf Eindhoven Airport gaan er in het winterseizoen gemiddeld zes vluchten per week naar Innsbruck. In het zomerseizoen is dit een stuk minder, omdat veel mensen gebruik maken van het vliegtuig wanneer zij op wintersport gaan. Vanaf Innsbruck kun je namelijk al per trein of huurauto naar diverse wintersportplekken, zoals het populaire Seefeld.

Bekijk hier de prijzen van de vliegtickets

Van Eindhoven naar Innsbruck

Vanaf Eindhoven Airport vliegt vliegtuigmaatschappij Transavia wekelijks richting het Oostenrijkse Innsbruck. Dat je wat tijd betreft beter met het vliegtuig kunt gaan dan met de auto, bewijst de reistijd maar weer: met het vliegtuig doe je er slechts 1 uur en 25 minuten over. Het vliegtuig vliegt dan maar liefst 631,31 kilometer, terwijl je er met de auto 805,33 kilometer over zou doen. Bij Transavia heb je vaak diverse aanbiedingen met hele voordelige tickets.

Zoek nu regelrechte vluchten naar Innsbruck

Innsbruck: een winterse stad

Ga je niet op wintersport in een van de nabijgelegen plaatsen rondom Innsbruck? Dan is de stad zelf ook een prima bestemming. Je kunt er shoppen, je hebt er prachtige uitzichten over de bergen en je kunt genieten van de lekkere Oostenrijkse cuisine.

goedkope vliegtickets vanaf vliegveld eindhoven naar innsbruck