Eindhoven Istanbul

eindhoven istanbulAls je op vakantie gaat naar Istanbul, kun je jouw vlucht naar deze bestemming eenvoudig boeken vanaf het vliegveld in Eindhoven. Op deze pagina kom je meer te weten over de vliegreis van het vliegveld van Eindhoven naar het vliegveld van Istanbul. Zo lees je wat de afstand tussen beide steden is, wat de vluchtduur is van de betreffende vlucht en welke vliegmaatschappij de vlucht verzorgt.

Bekijk hier de prijzen van de vliegtickets

De afstand tussen beide steden

De Brabantse stad Eindhoven ligt op een hemelsbrede afstand van 2137 kilometer verwijderd van het Turkse Istanbul. Echter, omdat je bij het vliegen naar Istanbul gebonden bent aan een bepaalde vliegroute, is de route die je tijdens de vlucht aflegt iets langer. Zo vlieg je in totaal 2624 kilometer.

De vluchtduur van Eindhoven naar Istanbul

De vluchtduur van de reis van Eindhoven naar Istanbul is ongeveer 2 uur en 40 minuten. Bij deze vluchtduur is niet de tijd voor het inchecken en de douanecontrole opgeteld.

Zoek nu regelrechte vluchten naar Istanbul

De vliegmaatschappij die de vlucht verzorgt

De 2 uur en 40 minuten durende vlucht van het vliegveld van Eindhoven naar het vliegveld van Istanbul, wordt verzorgd door Transavia. Als je vanuit het Brabantse Eindhoven naar Istanbul wil vliegen, vlieg je dus altijd met de vliegmaatschappij Transavia.

goedkope vliegtickets vanaf vliegveld eindhoven naar istanbul