Eindhoven Kopenhagen

eindhoven kopenhagenTransavia biedt de mogelijkheid om vanaf de Nederlandse stad Eindhoven naar de Deense hoofdstad Kopenhagen te vliegen. Deze vluchten worden normaliter als rechtstreekse vlucht uitgevoerd, voor je het weet ben je dan dus in Denemarken.

Bekijk hier de prijzen van de vliegtickets

Transavia

Vliegmaatschappij Transavia biedt een directe Europese vlucht Eindhoven Kopenhagen. Dit betreft een rechtstreekse vlucht van het vliegveld Eindhoven, Nederland naar het vliegveld Kopenhagen, Denemarken. Het vliegveld van Kopenhagen is genaamd Kopenhagen Kastrup.

Vluchtschema Transavia

Transavia biedt wekelijks meerdere vluchten aan naar de Deense hoofdstad. Er wordt op Kopenhagen gevlogen op maandag, woensdag, vrijdag en zondag.

Zoek nu regelrechte vluchten naar Kopenhagen

Afstand Eindhoven Kopenhagen

De afstand tussen beide steden is hemelsbreed 622 kilometer. Wanneer u een directe vlucht boekt, dat wil zeggen zonder overstap, bedraagt de tijdsduur van de vlucht ongeveer anderhalf uur. Vluchten met een tussenlanding kunnen soms meerdere dagen in beslag nemen.

Ligging vliegveld Kopenhagen

Het vliegveld van Kopenhagen is gesitueerd op 8 kilometer ten zuidoosten van de stad Kopenhagen. Vanaf het vliegveld rijden bussen en treinen om u in korte tijd naar het centrum van de stad te brengen.

goedkope vliegtickets vanaf vliegveld eindhoven naar kopenhagen