Eindhoven Lissabon

eindhoven lissabonLissabon is de hoofdstad van Portugal en telt bijna 3 miljoen inwoners. Of je nu voor de prachtige gebouwen komt, zoals bijvoorbeeld Castelo de São Jorge of Mosteiro dos Jerónimos, of juist voor de strakblauwe luchten en de stranden; Lissabon bevalt altijd en is geschikt voor zowel stedentrips als familievakanties.

Bekijk hier de prijzen van de vliegtickets

Rechtstreeks naar Lissabon

Wanneer je naar Lissabon wilt, kun je kiezen uit verschillende rechtstreekse vluchten. Van onhandige overstappen heb je dus geen last. De afstand tussen Eindhoven en Lissabon is 1814 kilometer (1126 mijl) en deze afstand leg je met het vliegtuig in slechts twee uur en vijftig minuten af. Binnen no-time zit je in een heerlijke warme omgeving, waar de gemiddelde temperatuur ‘s winters 15 graden is en ‘s zomers maar liefst 25 tot 28 graden.

Zoek nu regelrechte vluchten naar Lissabon

Vliegen naar Lissabon

Zowel Transavia als RyanAir bieden vluchten vanaf Eindhoven Airport naar Lissabon aan. Vertrekken is mogelijk op vrijwel elke dag van de week, hoewel er in het laagseizoen aanzienlijk minder vluchten gaan dan in het hoogseizoen. Beide vliegtuigmaatschappijen houden de kosten van de tickets laag, waardoor reizen vanaf Eindhoven nog aantrekkelijker is.

goedkope vliegtickets vanaf vliegveld eindhoven naar lissabon