Eindhoven Londen

eindhoven londenEen van de populairste bestemmingen voor een stedentrip is de Engelse hoofdstad Londen. De afstand tussen Eindhoven en Londen bedraagt ongeveer 360 kilometer en de stad is te bereiken met de auto, de boot en per vliegtuig.

De snelste methode is natuurlijk met het vliegtuig. Je vliegt met Ryanair op vliegveld Londen Stansted, iets ten noorden van Londen. Vanuit deze luchthaven rijden pendelbussen naar het prachtige centrum van deze metropool. Je stedentrip naar Londen kan vanuit Eindhoven dan ook al snel beginnen!

Bekijk hier de prijzen van de vliegtickets

Ryanair

Vanuit Eindhoven Airport vliegt Ryanair op Londen Standsted. De vliegreis tussen Eindhoven en Londen bedraagt ongeveer een uur. Er is echter een uurtje tijdsverschil, dus je arriveert ongeveer op het tijdstip dat je vertrekt. Dat is op de heenreis leuk, op de terugreis werkt het uiteraard tegenovergesteld en kom je twee uur later aan dan je vertrekt. Londen is het gehele jaar de moeite waard.

Zowel tijdens de kerstdagen als in de zomer: in Londen is er altijd wat te beleven. Of je nu voor de historische binnenstad, het shoppen of voor de diversiteit aan culturele voorstellingen naar Londen gaat, er is dagelijks genoeg te zien.

goedkope vliegtickets vanaf vliegveld eindhoven naar londen