Eindhoven Marseille

eindhoven marseilleHemelsbreed is de afstand tussen Eindhoven Airport en de hoofdstad van de Provence slechts 906 kilometer. Je bereikt je bestemming dan ook al in een vluchtduur van maar 1 uur en 55 minuten. Het is een directe verbinding tussen deze twee steden en er worden dus geen tussenstops gemaakt op tussengelegen luchthavens. Dat maakt de reis gemakkelijk en snel.

Bekijk hier de prijzen van de vliegtickets

Marseille is een stad met een ruig randje en was in 2013 de culturele hoofdstad van Europa. Het heeft een bruisend nachtleven en er is altijd van alles te zien, te doen en te beleven. Tevens rijd je vanuit de stad in korte tijd naar het rustige platteland.

Luchtvaartmaatschappij Ryanair

Deze enige directe vlucht tussen Eindhoven en Marseille wordt verzorgd door de Ierse vliegtuigmaatschappij Ryanair. Deze maatschappij stelt de enige ‘ultra-low-cost-luchtvaartmaatschappij’ te zijn, wat inhoudt dat deze maatschappij gegarandeerd de laagste prijzen biedt op alle vluchten. Dit doen zij door eenvoudige vluchten aan te bieden, zonder te veel dure extra’s. Je kunt dus ook al voor relatief lage prijzen een eenvoudige vliegreis boeken tussen Eindhoven en Marseille.

goedkope vliegtickets vanaf vliegveld eindhoven naar marseille