Eindhoven Nador

eindhoven nadorNador is een populaire vakantiebestemming in Marokko, die vanuit Eindhoven gemakkelijk te bereiken is met het vliegtuig. Op deze pagina lees je meer over de vlucht van Eindhoven naar Nador. Zo kom je te weten wat de hemelsbrede afstand is tussen beide steden, hoe lang de vlucht naar Nador duurt en welke vliegmaatschappij een vlucht naar Nador aanbiedt.

Bekijk hier de prijzen van de vliegtickets

Hemelsbrede afstand en vluchtduur

De hemelsbrede afstand tussen de Brabantse stad Eindhoven en de Marokkaanse stad Nador, betreft een afstand van 1930 kilometer. Deze afstand is beduidend korter dan de afstand die men met de auto moet afleggen om naar Nador te komen, want deze afstand is ruim 2400 kilometer. Het daadwerkelijke vliegen van het vliegveld in Eindhoven naar het vliegveld in Nador, duurt gemiddeld 3 uur en 5 minuten. In enkele gevallen duurt de vlucht 3 uur en 15 minuten.

Zoek nu regelrechte vluchten naar Nador

Vlieg met Jetairfly van Eindhoven naar Nador

Om vanuit het vliegveld in Eindhoven naar het vliegveld in Nador te vliegen, vlieg je altijd met de vliegmaatschappij Jetairfly. Andere vliegmaatschappijen bieden geen vluchten aan van het vliegveld in Eindhoven naar het vliegveld in Nador en terug. Je vliegt dus altijd met de vliegmaatschappij Jetairfly om naar Nador in Marokko te gaan.

goedkope vliegtickets vanaf vliegveld eindhoven naar nador