Eindhoven Pisa

eindhoven pisaVliegen van Eindhoven naar Pisa
Algemene vluchtinformatie (Eindhoven naar Pisa)
Op 935 kilometer van het in Brabant gelegen Eindhoven Airport, ligt het Italiaanse Pisa International Airport (Galileo Galilei). Er is vanuit Eindhoven maar één vliegtuigmaatschappij die wekelijks vluchten aanbiedt op dit traject, dat is de Ierse prijsvechter Ryanair. De chartervlucht neemt 1 uur en 50 minuten in beslag.

Bekijk hier de prijzen van de vliegtickets

Voor vertrek

Tijdens de vlucht naar de stad met de wereldberoemde toren, mogen twee stuks handbagage worden meegenomen. De maximale grootte van het eerste bagage-item is 55 cm x 40 cm x 20 cm. Het andere bagagestuk moet kleiner zijn dan 35 cm x 20 cm x 20 cm. Het totale gewicht van de handbagage moet eveneens lager zijn dan 10 kg.

Zoek nu regelrechte vluchten naar Dublin

Tijdens de vlucht

Lichte elektronische apparatuur, zoals een tablet, MP3-speler of smartphone, mag tijdens de gehele reis worden gebruikt. De enige restrictie is, dat de elektronica op vliegmodus staat ingeschakeld en niet zwaarder weegt dan 1 kg. Zwaardere apparaten (bijv. laptop) moeten tijdens de stijg- en landingsprocedure wel worden opgeborgen.

Er is tijdens de vlucht een ruim assortiment aan hapjes en drankjes aanwezig die tegen betaling bij de stewardessen kan worden afgenomen.

Tijdens de vlucht is er tegen betaling een ruim assortiment aan eten en drinken te bestellen. Er is keuze uit alcoholische en non-alcoholische dranken, alsmede koude en warme snacks.

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen tussen Eindhoven en Pisa?

  • Ryanair

goedkope vliegtickets vanaf vliegveld eindhoven naar pisa