Eindhoven Reus

eindhoven dublinVliegen van Eindhoven naar Reus (Barcelona)
Algemene vluchtinformatie (Eindhoven naar Reus)
Reus Airport ligt op 1190 kilometer van Eindhoven Airport. Het op 100 kilometer van Barcelona gelegen vliegveld is vanuit Eindhoven alleen bereikbaar met Ryanair. De vliegreis bedraagt 2 uur en 15 minuten.

Bekijk hier de prijzen van de vliegtickets

Voor vertrek

Op vluchten van Ryanair is het mogelijk om twee stuks handbagage mee te nemen. Wel zijn er strikte voorschriften met betrekking tot de grootte en het gewicht. De maximale afmeting van het eerste bagagestuk is 55 cm x 40 cm x 20 cm. Het tweede bagage-item mag zelfs niet groter zijn dan 35 cm x 20 cm x 20 cm. In totaal moet het gewicht van de handbagage onder de 10 kg blijven.

Zoek nu regelrechte vluchten naar Dublin

Tijdens de vlucht

Tijdens de gehele vlucht is het toegestaan om lichte en draagbare elektronische apparatuur, zoals een tablet of smartphone, te gebruiken. De enige voorwaarde is, dat het gewicht lager is dan 1 kg en de elektronica op flight mode staat ingesteld. Laptops en andere zwaardere apparaten moeten tijdens het opstijgen en landen wel worden opgeborgen.

Tijdens de reis is er tegen betaling een ruime keuze aan hapjes en drankjes. Het assortiment bestaat uit zowel alcoholische als non-alcoholische dranken, alsmede koude en warme snacks.

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Eindhoven naar Reus (Barcelona)?

  • Ryanair

goedkope vliegtickets vanaf vliegveld eindhoven naar dublin