Eindhoven Rome

eindhoven romeRome is de perfecte stad voor een stedentrip. Of je nu een weekendje weg wilt om cultuur te snuiven of je geliefde wilt verrassen met een weekend waarin romantiek centraal staat; in Rome vind je ongetwijfeld wat je zoekt.

Als je door de straten van Rome slentert, begint het genieten direct. Bezoek grote toeristische attracties zoals bijvoorbeeld het Colosseum, het Vaticaan of de Trevifontein, maar vergeet ook zeker niet om de minder bekende plekken te bezoeken en om eens te gaan eten waar de locals dat ook doen!

Bekijk hier de prijzen van de vliegtickets

Binnen no-time van Eindhoven naar Rome

De afstand tussen Eindhoven en Rome is 1186 kilometer hemelsbreed, oftewel 737 mijl. Met de auto zou het je zo’n 15 uur kosten om naar Rome te rijden, maar met het vliegtuig ben je in slechts twee uur en vijftien minuten op de plaats van bestemming.

Zoek nu regelrechte vluchten naar Rome

Vluchten naar Rome

De vliegtuigmaatschappij RyanAir verzorgt vluchten vanaf Eindhoven Airport naar Rome. Er vertrekken vluchten op elke dag van de week, dus ook wanneer je onverwachts een tripje naar Rome plant, kun je direct je tickets bestellen.

goedkope vliegtickets vanaf vliegveld eindhoven naar rome