Eindhoven Sevilla

eindhoven sevillaVliegen van Eindhoven naar Sevilla
Vanaf Eindhoven Airport kun je een paar keer per week richting het bijzondere Spaanse Sevilla vliegen. Dit grootste historische centrum van Europa heeft enorm veel te bieden: een rijke cultuur, een adembenemende omgeving en een bruisend centrum. Vanaf Eindhoven ben je binnen no time in deze speciale stad.

Bekijk hier de prijzen van de vliegtickets

Van Eindhoven naar Sevilla

Ryanair biedt verschillende vluchten aan van Eindhoven naar Sevilla. Je bent al binnen een kleine drie uur, namelijk twee uur en 55 minuten, in deze hoofdstad van de Spaanse regio Andalusië. Binnen deze tijd vliegt het vliegtuig maar liefst 1.804,15 kilometer. Met de auto zou dit veel meer zijn, namelijk 2.153,55 kilometer. Via Ryanair zijn er vaak verschillende aantrekkelijke aanbiedingen te boeken.

Zoek nu regelrechte vluchten naar Sevilla

Historisch Sevilla

De stad Sevilla is voor ieder die geïnteresseerd is in een beetje historie een interessante stad om te bezoeken. In de koloniale tijd had deze stad één van de belangrijkste havens ter wereld, waar veel handel met Amerika binnen kwam en naar buiten ging. Van deze culturele geschiedenis is nog veel terug te zien in de stad. Ook zijn er veel gezellige café’s en restaurantjes te vinden in de stad. Sevilla is een stad die je zelf moet beleven.

goedkope vliegtickets vanaf vliegveld eindhoven naar sevilla