Eindhoven Skopje

eindhoven skopjeSkopje is een bijzondere stad in Macedonië. Zo werd de stad in het jaar 1963 helemaal verwoest door een aardbeving, maar is de stad sinds deze tragedie weer helemaal opgebouwd en is het nu een populaire vakantiebestemming voor een unieke vakantie. En omdat Skopje eenvoudig te bereiken is vanuit het vliegveld in Eindhoven, is het een populaire vakantiebestemming voor vele Nederlanders. Op deze pagina lees je meer over de vlucht vanuit Eindhoven naar Skopje.

Bekijk hier de prijzen van de vliegtickets

De afstand en vliegduur van de vlucht

De hemelsbrede afstand tussen het vliegveld van Eindhoven en het vliegveld van Skopje, bedraagt ongeveer 1600 kilometer. Deze afstand leg je gemakkelijk met het vliegtuig af, zonder een tussenstop te maken. Zo ben je ongeveer 2 uur en 45 minuten onderweg om vanuit Eindhoven naar de vakantiebestemming Skopje te reizen.

Zoek nu regelrechte vluchten naar Skopje

Welke vliegmaatschappij biedt de vlucht aan?

Er is slechts één vliegmaatschappij die je vanuit Eindhoven naar Skopje kan vervoeren. Dit betreft de vliegmaatschappij Wizz Air, die vanuit het vliegveld in Eindhoven direct naar het vliegveld in Skopje vliegt. Omdat er geen andere vliegmaatschappijen zijn die naar Skopje vliegen vanuit Eindhoven, vlieg je altijd met de vliegmaatschappij Wizz Air om jouw vakantie in Skopje door te brengen.

goedkope vliegtickets vanaf vliegveld eindhoven naar skopje