Eindhoven Tenerife

eindhoven tenerifeVliegen van Eindhoven naar Tenerife
Wist je dat je vanaf Eindhoven naar verschillende zonnige eilanden kunt vliegen? Wat dacht je van het tropische Tenerife? Deze bijzondere plek wordt ook wel het eiland met twee gezichten genoemd: zowel strandliefhebbers als natuurliefhebbers komen hier aan hun trekken. Daarnaast is vliegen via Eindhoven met Ryanair of Transavia ook nog eens enorm voordelig.

Bekijk hier de prijzen van de vliegtickets

Van Eindhoven naar Tenerife

Vanaf Eindhoven Airport gaan er elke week een paar vluchten richting Tenerife. Er zijn twee vliegtuigmaatschappijen die vluchten aanbieden via dit vliegveld, namelijk het Ierse Ryanair en het voordelige Transavia. Beide maatschappijen staan bekend om hun gestunt met prijzen. Je kunt dus al voor een kleine prijs vliegen naar Tenerife! Met het vliegtuig ben je vier uur en 35 minuten onderweg, waarbij je maar liefst 3745 kilometer aflegt.

Zoek nu regelrechte vluchten naar Tenerife

Bijzonder eiland

Wanneer je vanaf Eindhoven in Tenerife aankomt, zul je versteld staan van het bijzondere eiland. Er is voor iedereen wat te doen: de echte natuurliefhebbers zullen zich zeker thuis voelen in het noorden en het oosten van het eiland, maar ook de strandliefhebbers kunnen hun geluk niet op. In het zuiden van het eiland is het het warmst en zijn er de meeste toeristische trekpleisters te vinden.

goedkope vliegtickets vanaf vliegveld eindhoven naar tenerife