Eindhoven Tuzla

eindhoven tuzlaTuzla is een bloeiende stad in het noordoosten van Bosniƫ Herzegovina. Er is een directe vlucht van Eindhoven naar Tuzla. Het is een stad met een lange geschiedenis en daardoor bijzonder sfeervol en interessant. Nog steeds is het een multiculturele stad, wat een levendige en aangename sfeer geeft. Het werd al bewoond in het neolithische tijdperk en wordt zodoende al 6000 jaar onafgebroken bewoond. Tuzla is een stad die veel schrijvers, schilders en musici voortgebracht heeft.

Bekijk hier de prijzen van de vliegtickets

Tuzla, je bent er zo

Vluchten van Eindhoven naar Tuzla en omgekeerd vinden plaats op elke zondag en woensdag. Ze worden uitgevoerd door de Hongaarse maatschappij Wizz Air. De vlucht duurt iets meer dan twee uur. De afstand bedraagt iets meer dan 1500 kilometer.

Zoek nu regelrechte vluchten naar Tuzla

Voel de sfeer van de Balkan

De Balkan is een aantrekkelijke reisbestemming. Dit gebied in Zuidoost-Europa is bijzonder rijk aan historie, natuurschoon en een grote variatie aan culturen. Bergen en vlakten wisselen elkaar af. Tuzla wordt omringd door groene heuvels. Het huidige Tuzla is terug te voeren tot de 16e eeuw, toen het deel uitmaakt van het Ottomaanse Rijk.

goedkope vliegtickets vanaf vliegveld eindhoven naar tuzla