Eindhoven Valencia

eindhoven valenciaVliegen vanaf Eindhoven naar Valencia
Valencia is de op twee na grootste stad van Spanje. Gelegen aan de Middellandse Zee is het een populaire vakantiebestemming. Ook voor cultuur kun je er terecht. De prachtige gebouwen en interessante musea zorgen ervoor dat je je er niet snel zult vervelen. Vanaf Eindhoven vlieg je er binnen een mum van tijd naartoe.

Bekijk hier de prijzen van de vliegtickets

Vluchtinformatie

Valencia ligt op iets meer dan 1400 kilometer afstand van Eindhoven. Een grote afstand, maar met een vliegtuig valt dat heel erg mee. De vliegtijd bedraagt een kleine twee uur, dat is even lang als de trein van Amsterdam naar Maastricht. Onderweg heb je een prachtig uitzicht over Belgiƫ, Frankrijk en vervolgens Spanje.

Zoek nu regelrechte vluchten naar Valencia

Wie vliegt naar Valencia?

Vanuit Eindhoven stijgen er enkele vliegtuigen per week op naar Valencia. Je maakt dan gebruik van vliegtuigmaatschappij Transavia, die al meer dan veertig jaar ervaring heeft met het vervoeren van passagiers. In die jaren heeft de luchtvaartmaatschappij een naam van kwaliteit opgebouwd. Zo weet je zeker dat je optimaal kunt genieten van je reis van Eindhoven naar Valencia.

goedkope vliegtickets vanaf vliegveld eindhoven naar valencia