Vliegveld Eindhoven adres

Vliegveld Eindhoven ligt net buiten de stad Eindhoven, aan de Luchthavenweg 25. De airport is goed en makkelijk bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Het is dan ook een uitstekend vertrekpunt van je reis.

Bereikbaarheid per auto

Vanuit de richtingen Den Bosch, Tilburg, Arnhem/Nijmegen, Maastricht, Venlo en Antwerpen is de luchthaven goed bereikbaar.

Vanuit Den Bosch

Vanaf Den Bosch bereik je Eindhoven via de A2. Bij het knooppunt Ekkersweijer sla je rechtsaf richting de Randweg Eindhoven. Vervolgens houd je de parallelbaan aan richting de Randweg Eindhoven, de N2. Hier neem je dan de afslag 29 richting Eindhoven Airport. Boven aan de afslag sla je bij de verkeerslichting rechtsaf richting Eindhoven Airport/Meerhoven. Na zevenhonderd meter ga je weer rechtsaf richting de luchthaven.

Vanuit Tilburg

Ook vanuit de richting Tilburg is de luchthaven goed te bereiken. Je bereikt Eindhoven via de A58. Op het knooppunt Batadorp houd je rechts aan, richting de Randweg/Eindhoven. Vervolgens neem je op de N2 de afslag 29, richting de airport. Boven aan de afslag ga je bij de verkeerslichten rechtsaf.

Vanuit Arnhem/Nijmegen

Vanuit de richtingen Arnhem/Nijmegen nader je Eindhoven via de A50. Je houdt hier de richting Maastricht/Tilburg aan via de A2/A58. Vervolgens houd je de richting Waalre/Veldhoven/Randweg N2 aan. Je houdt hier links aan richting Waalre/Veldhoven/Randweg N2. Op de N2 neem je de afslag 29, richting Eindhoven Airport. Boven aan deze afslag ga je bij de verkeerslichten rechtsaf en rij je zo naar de luchthaven toe.

Vanuit Maastricht

Vanuit Maastricht is de luchthaven bereikbaar via de A2. Op het knooppunt Leenderheide ga je richting de Randweg Eindhoven. Bij knooppunt De Hogt houd je rechts aan richting de overige richtingen/Randweg Eindhoven. Op de N2 neem je dan de afslag 29, richting de luchthaven. Vervolgens sla je bij de verkeerslichten linksaf.

Vanuit Venlo

Kom je vanuit de richting Venlo? Dan bereik je Eindhoven via de A67. Je gaat op het knooppunt Leenderheide richting de Randweg Eindhoven. Op knooppunt De Hogt houd je vervolgens rechts aan, richting de overige richtingen. Vervolgens neem je op de N2 de afslag 29 richting de airport. Bij de verkeerlichten sla je linksaf.

Vanuit Antwerpen

Ook vanuit Antwerpen bereik je de airport binnen een mum van tijd. Je nadert Eindhoven via de A67. Je houdt links aan bij knooppunt De Hogt en je neemt hier de parallelbaan richting de Randweg Eindhoven. Op de N2 neem je dan de afslag 29, richting de luchthaven.

Vanaf Afslag Eindhoven Airport, nr. 29

Vanuit Maastricht-Venlo sla je bovenaan de afslag linksaf en je rijdt de Anthony Fokkerweg op. Vanuit Utrecht-Amsterdam sla je bovenaan de afslag rechtsaf, de Anthony Fokkerweg op. Je houdt dan rechts aan en gaat hierbij na ongeveer vijfhonderd meter rechtsaf en rijdt dan de Luchthavenweg op. Na ongeveer vijfhonderd meter kom je op een rotonde, hier zie je het luchthavengebouw staan.

Openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer is de luchthaven goed bereikbaar. Zo kan je de trein naar Eindhoven nemen. Vanaf het treinstation kan je met de bus naar de airport reizen. Dit kan met de buslijnen 103, 145 en 401. Deze bussen vertrekken vanaf het Centraal Station en rijden richting de Eindhoven Airport.