Vliegveld Eindhoven bestemmingen

Het gehele jaar door vertrekken er lowbudget-vluchten vanaf Eindhoven naar vakantiebestemmingen. Er gaan vluchten naar Frankrijk, Griekenland en de Griekse eilanden, Italië, Polen, Portugal, Spanje en Turkije.

Verder gaan er vluchten naar Berlijn, Sofia in Bulgarije, Riga in Letland, Vilnius in Litouwen, Londen, Ohrid in Macedonië, Belgrado in Servië, Boekarest in Roemenië, Boedapest in Hongarije, Prno en Praag in Tsjechië, Gdansk, Katowice, Warschau en Wroclaw in Polen, Marseille en Nice in Frankrijk en Stockholm in Zweden.

Vluchten naar Italië
Er wordt gevlogen naar Alghero, Brindisi, Milaan, Pisa, Rome, Venetië en Trapani op Sicilië.

Vluchten naar Spanje
Vanaf Eindhoven gaan er vluchten naar Barcelona, Madrid, Malaga, Sevilla, Valencia, Alicante. Verder gaan er vluchten naar de Spaanse eilanden Ibiza, Malta en Mallorca en naar de Canarische eilanden Lanzarote, Las Palmas en Tenerife.

Vluchten naar Turkije
Er gaan vluchten naar Antalya, Bodrum, Dalaman en Istanbul.

Vluchten naar Griekenland
Voor een Griekse vakantie vlieg je vanaf Eindhoven Airport naar Corfu, Heraklion, Kos of Rhodos.

Vluchten naar Portugal
Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar Faro, Lissabon en Porto.

Sicilië

Vanaf Eindhoven gaan er vluchten naar Trapani op het Italiaanse eiland Sicilië. Je kunt hier een strandvakantie heel goed combineren met culturele uitstapjes, zoals een excursie naar de vulkaan Etna of de oude Griekse stad Siracusa. De vlucht naar Trapani duurt twee uur en vijftig minuten.

Mallorca

Dit Spaanse vakantie-eiland staat bekend om zijn helderblauwe zee, mooie zandstranden en een prachtige natuur. Gezellige badplaatsen zijn El Arenal, Playa de Palma en Santa Josa. Je vindt hier leuke winkeltjes, boulevards, restaurants en uitgaansgelegenheden. De vlucht duurt tweeëneenhalf uur.

Lanzarote

Het Canarische eiland Lanzarote is een heerlijke vakantiebestemming. De ene dag kun je hier genieten van een dagje strand, terwijl je de andere dag een uitstapje maakt naar het Nationale Park Timanfaye. De bekendste badplaatsen zijn Puerto del Carmen, Playa Blanca en Costa Teguise. Je vliegt hier naar toe in vier uur en dertig minuten.

Antalya

eindhoven antalyaIn Antalya kun je genieten van een welverdiende strandvakantie. Verder is het de moeite waard om een wandeling te maken door het historische stadscentrum of boek een excursie naar de watervallen. De vlucht naar Antalya duurt drie uur en drie kwartier.

Bodrum

De Turkse badplaats Bodrum ligt in een van de mooiste baaien ter wereld. Maak hier een wandeling langs de pittoreske haventjes of geniet op een terrasje van een lekker drankje. Je vindt hier leuke winkeltjes, gezellige restaurants en heel veel barretjes. De vlucht naar Bodrum duurt ongeveer drie uur en drie kwartier

Rhodos

Het Griekse eiland Rhodos biedt je alles wat je nodig hebt om een perfecte vakantie te beleven. Rhodos beschikt niet alleen over heerlijke stranden, maar ook prachtige bezienswaardigheden, zoals de vlindervallei en de Akropolis. De vlucht naar Rhodos duurt drie uur en dertig minuten.